Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től
Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től
10 671 Ft

Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től

Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től
Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től
Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től
Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től
Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től
Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től
Carbone Plus Vasserpenyő 20 cm-es a de Buyer-től
Ez a 20 cm-es Carbone Plus Vasserpenyő, a de Buyer-től, kiváló minőségű szénacélból készült. A kékacél speciális hőkezelés és temperálás révén kékes árnyalatúvá válik, ami segít a korrózióval szembeni ellenállásban és jobb karbantartást igényel. Ideális kisebb adagok sütésére és pirítására, egyenletes hőeloszlást biztosít.Indukciós tűzhelyen is használható.Fokozatosan melegítse!
Márka
de Buyer
Várható szállítás
2024.12.20
Raktáron   (2 db)
10 671 Ft
Részletek
Carbone Plus Vasserpenyő, 20 cm-es, Kékacél, de BuyerA 20 cm-es Carbone Plus Vasserpenyő a de Buyer-től ideális választás kisebb mennyiségű ételek sütésére és pirítására. A serpenyő kiváló minőségű kékacélból készült, amely biztosítja az egyenletes hőeloszlást, így az ételek tökéletesen sülnek meg. A kékacél természetes tapadásmentes bevonatot alakít ki, amely rendszeres használat és megfelelő karbantartás mellett egyre jobbá válik. A kékacél hőkezelés és temperálás révén kékes árnyalatú, ami segít a korrózióval szembeni ellenállásban és könnyebb karbantartást igényel.Miért jó ez a serpenyő: Anyag: Kiváló minőségű kékacél, amely biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Méret: 20 cm-es átmérő, ideális kisebb mennyiségű ételek készítéséhez. Természetes tapadásmentes bevonat: A rendszeres használat során kialakuló patina védi a serpenyőt és megakadályozza az ételek leragadását. Sokoldalúság: Kiválóan alkalmas kisebb húsok, halak, zöldségek és egytálételek készítésére.Természetes bevonat: A természetes tapadásmentes bevonat a kékacél serpenyők esetében a rendszeres használat során kialakuló patina. Ez a bevonat védi a serpenyőt a rozsdától és biztosítja, hogy az ételek ne ragadjanak le, miközben egészséges főzési felületet biztosít.Karbantartási tippek: Első használat előtt: Mossuk meg meleg vízzel és szappannal, majd szárítsuk meg. Beolajozás: Kenjük be vékony réteg növényi olajjal, hevítsük fel, majd hagyjuk kihűlni és töröljük ki a felesleget. Tisztítás: Használat után meleg vízzel és puha kefével tisztítsuk meg. Kerüljük a szappan használatát. Szárítás: Alaposan szárítsuk meg a rozsdásodás elkerülése érdekében. Olajozás: Minden használat után vigyünk fel egy vékony réteg olajat.Ételek, amelyeket el lehet készíteni benne:Magyar ételek: Lecsó: Paprika, paradicsom, hagyma és kolbász egytálétele. Rakott krumpli: Szeletelt burgonya, tojás és kolbász tejszínnel és sajttal sütve. Paprikás csirke: Csirkehús paprikás szószban, tejföllel.Nemzetközi ételek: Paella: Spanyol rizses étel tenger gyümölcseivel, csirkehússal és zöldségekkel. Risotto: Olasz krémes rizs, gombával vagy más zöldségekkel. Fajitas: Mexikói grillezett hús és zöldségek tortillában tálalva.Keresőcímkék: kékacél serpenyő, 20 cm serpenyő, Carbone Plus, de Buyer, kis serpenyő, tapadásmentes serpenyő
Adatok
Átmérő/cm
20
Cikkszám
Sz-BY-5110-20
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek