Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Regisztrált vásárlóinknak azonnali kedvezmény!

Digitális csokoládé temperálók

GasztroZoli tipp:

 

A digitális temperálók a csokoládékészítés precíziós műszerei – programozható hőfokkal, állandóan stabil eredménnyel. Ideálisak, ha nem akarsz a hőmérővel hadonászni, és a végeredményed mindig tükörfényes és roppanós legyen.

 


6termék 16
6termék 16

Digitális csokoládé temperálók – a precíziós csokoládékészítés alapjai

 

A digitális csokoládé temperálók a modern cukrászműhelyek nélkülözhetetlen eszközei. Programozható hőmérséklet-szabályozásuk lehetővé teszi, hogy a csokoládé minden alkalommal az optimális hőfokon legyen, így a végeredmény fényes, sima és tökéletesen roppanós lesz.



Miért válaszd a digitális temperálót?



  • Precíz hőmérséklet-kezelés: a fokra pontos beállítás garantálja a stabil minőséget.

 

  • Könnyű használat: előre programozható funkciók a különböző csokoládéfajtákhoz.

 

  • Időmegtakarítás: nincs szükség folyamatos hőmérőzésre és manuális utánállításra.




Felhasználási területek



  • Prémium csokoládék, bonbonok és trüffelek készítése.

 

  • Bevonatok előállítása süteményekhez és desszertekhez.

 

  • Olvasztott csokoládé felhasználása dekorációs munkákhoz.




Méretválaszték

 

Elérhető kisebb, 2–3 literes kapacitással a kisebb műhelyek számára, valamint nagyobb, ipari méretű gépek a nagy volumenű gyártáshoz.



GasztroZoli ajánlás

 

Ha a csokoládékészítésnél a következetesség és a hibamentes végeredmény a cél, a digitális temperáló a legjobb befektetés. Beállítod a hőfokot, és onnantól a gép vigyáz a csokoládéra – neked pedig marad időd a kreatív munkára.

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
158 805 Ft - 317 697 Ft