Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Regisztrált vásárlóinknak azonnali kedvezmény!

Csokoládé melegítők és temperálók

A temperálók és csokoládé melegítők nélkülözhetetlen eszközök a csokoládéfeldolgozásban, amelyek biztosítják a csokoládé megfelelő hőmérsékletét és állagát az elkészítés során. Használatuk segít abban, hogy a csokoládé tökéletes fényt, textúrát és roppanós állagot kapjon, így ideális választás cukrászdák, éttermek és házi csokoládékészítők számára.


14termék
10
Díjmentes szállítás
Márka:
Martellato
Várható szállítás:
2025.06.04
Regisztrált Vásárlóinknak:
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
Raktáron (2 db)
164 281 Ft 
147 853 Ft
12
Díjmentes szállítás
Márka:
Martellato
Várható szállítás:
2025.06.04
Regisztrált Vásárlóinknak:
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
Raktáron (3 db)
189 269 Ft 
166 559 Ft
10
Díjmentes szállítás
Márka:
Martellato
Várható szállítás:
2025.06.04
Regisztrált Vásárlóinknak:
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
Raktáron (2 db)
224 681 Ft 
202 213 Ft
10
Díjmentes szállítás
Márka:
Martellato
Várható szállítás:
2025.06.04
Regisztrált Vásárlóinknak:
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
Raktáron (1 db)
272 116 Ft 
244 904 Ft
10
Díjmentes szállítás
Márka:
Martellato
Várható szállítás:
2025.06.04
Regisztrált Vásárlóinknak:
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
Raktáron (1 db)
299 075 Ft 
269 167 Ft
10
Díjmentes szállítás
Márka:
Martellato
Várható szállítás:
2025.06.04
Regisztrált Vásárlóinknak:
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
Raktáron (2 db)
324 571 Ft 
292 114 Ft
10
Előrendelésre is!
  Csokoládé temperáló, analóg, 1,5 l, 24x26x13,5 cm, Meltinchoc
Díjmentes szállítás
Várható érkezés: Rendelésedtől számítva:
2025.06.16
Márka:
Martellato
Regisztrált Vásárlóinknak:
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
124 318 Ft 
111 886 Ft
 
14termék

Ahhoz, hogy a csokoládé az igazi fényében ragyogjon, szükséges a megfelelő temperálási eljárás, amely nem más, mint a csokoládé kristályszerkezetének megfelelő állapotba hozása. Itt a csokoládé temperáló gépek széles választékával találkozhat. Válasszon igényei szerint temperáló kínálatunkból!
A csoki temperáló nem csak egy szükséges konyhai eszköz, hanem az édességek készítésének művészetében is alapvető szerepet játszik. A csokoládé temperálása hozzájárul ahhoz, hogy az édesség csillogó, ropogós és hibátlan legyen. Ezenkívül a helyesen temperált csokoládé nem fog megolvadni az ujjaink között és tökéletes textúrájú lesz.
A csokoládé temperáló gép különböző típusai között találunk kisebb, háztartási méretű gépeket és nagyobb, ipari méretű berendezéseket is. Az otthoni használatra szánt csoki temperáló gépek egyszerűbbek és kompaktebbek, ideálisak azok számára, akik szenvedélyesen szeretik a csokoládékészítést. Ugyanakkor a professzionális temperáló gépek nagyobb mennyiségű csokoládé temperálására képesek, így kiválóan alkalmasak éttermek, cukrászdák és csokoládéüzemek számára.
A temperáló eszközök használata egyszerűsíti a temperálási folyamatot, így kezdők és profik számára egyaránt ideális. A megfelelően temperált csokoládé garantálja, hogy a kész termék mind ízben, mind textúrában tökéletes legyen. A csokoládé temperáló gép azért is kiváló, mert stabil hőmérsékletet biztosít a csokoládénak, így elkerülhetők a túlhevülésből vagy a nem megfelelő hőmérséklettől eredő problémák.

Temperálók jellemzői

  • Precíz hőmérséklet-szabályozás: A temperálók pontos hőmérséklet-szabályozással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a csokoládé számára szükséges, különböző temperálási fázisok betartását. Ez segít elkerülni a csokoládé túlhevülését vagy alacsony hőmérsékleten történő megszilárdulását.
  • Különböző kapacitások: A temperálók különböző méretben és kapacitásban kaphatók, így kisebb mennyiségektől kezdve nagyobb adagokig ideálisak, attól függően, hogy otthoni vagy professzionális használatra szánják őket.
  • Egyszerű kezelhetőség: Ezek az eszközök felhasználóbarát kialakítással rendelkeznek, lehetővé téve a hőmérséklet könnyű beállítását és fenntartását, ami megkönnyíti a csokoládéfeldolgozást még kevésbé gyakorlott felhasználók számára is.

Használati területek

  • Cukrászat és csokoládégyártás: A temperálók nélkülözhetetlenek a professzionális cukrászatban, ahol a csokoládéból bonbonok, pralinék és csokoládédíszek készülnek, biztosítva a magas minőséget és tartósságot.
  • Éttermek és kávézók: Az éttermek desszertkészítői és kávézók is előszeretettel használnak temperálókat a különféle csokoládébevonatok és dekorációk elkészítéséhez, így biztosítva a látványos és ínycsiklandó desszerteket.
  • Otthoni csokoládékészítés: Az amatőr csokoládékészítők számára is egyre népszerűbbé válik a temperálók használata, hiszen ezek az eszközök megkönnyítik az otthoni csokoládéfeldolgozást, így minden alkalommal tökéletes végeredményt érhetnek el.

Előnyök

  • Tökéletes textúra és fény: A temperálók biztosítják, hogy a csokoládé roppanós, sima és fényes legyen, ami elengedhetetlen a magas minőségű édességek elkészítéséhez.
  • Stabilitás és tartósság: A temperált csokoládé hosszan megőrzi a formáját és állagát, nem olvad könnyen, és nem válik szürkéssé, ami különösen fontos az eladásra szánt édességek esetében.
  • Idő- és energiahatékonyság: A temperálók gyorsan és hatékonyan dolgoznak, így időt takarítanak meg a csokoládékészítés során, biztosítva a könnyű és gyors hőmérséklet-ellenőrzést.



A temperálók és melegítők vagy olvasztók használata elengedhetetlen a professzionális minőségű csokoládétermékek előállításához, biztosítva a csokoládé szép, egyenletes megjelenését és tartós állagát, ami nélkülözhetetlen a cukrászok és otthoni csokoládérajongók számára egyaránt.
Legyen szó akár egy otthoni csokoládé készítési projektjéről vagy egy nagy volumenű rendelésről egy étterem vagy cukrászda részére, nálunk a tökéletes csokoládé temperáló eszközt találja meg. Merüljön el a csokoládé készítésének művészetében és varázsolja el vendégeit és ügyfeleit a tökéletesen temperált csokoládé ízével és textúrájával!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
67 878 Ft - 336 121 Ft