Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Zománcozott Gn edények

Zománcozott GN Edények – Tartósság és Stílus a Tálalásban


A zománcozott GN edények ötvözik a tartósságot és a stílust a professzionális konyhai használat során. Ezek az edények ellenállnak a magas hőmérsékletnek, karcállóak és kiválóan alkalmasak ételek előkészítésére, főzésére és tálalására. A színes, zománcozott felületek nemcsak esztétikus megjelenést biztosítanak, hanem megkönnyítik a tisztítást és a higiénia fenntartását. Zománcozott GN edényeink kiváló választások nagykonyhák, éttermek és menzák számára, ahol fontos a megbízható és hosszú élettartamú eszközök használata.


12termék 112

Zománcozott GN Edények – Kifinomult és Ellenálló Megoldások


A zománcozott GN edények kiváló hővezetési tulajdonságokkal rendelkeznek, és könnyen alkalmazhatók bármilyen étel tárolására vagy tálalására. A zománcréteg ellenáll a korróziónak és sérüléseknek, így ezek az edények ideálisak intenzív konyhai használatra. A színes felületek nemcsak elegáns megjelenést nyújtanak, hanem segítenek a különböző alapanyagok könnyű azonosításában. Használja ezeket az edényeket, ha stílusos, de praktikus megoldásra vágyik a nagykonyhák hatékonyságának növelésére!

Miért jók a zománcozott GN edények?

A zománcozott GN edények számos előnyt kínálnak a professzionális konyhákban és otthoni használat során is:

  1. Tartósság és kopásállóság
    A zománcozott felület rendkívül tartós, ellenáll a karcolásoknak, vegyi anyagoknak és a hőmérséklet-ingadozásnak. Így hosszú távon is megbízhatóan használhatók.

  2. Hőállóság
    Ezek az edények bírják a magas hőmérsékletet, így tökéletesek sütéshez, pirításhoz és főzéshez is.

  3. Kiváló hőelosztás
    Az anyaguk miatt egyenletesen oszlatják el a hőt, ezáltal az ételek nem égnek le, és mindenhol azonos hőfokon készülnek el.

  4. Higiénikus és könnyen tisztítható
    A zománcozott felület nem porózus, így nem szívja magába az ételek ízét vagy illatát, és könnyen tisztán tartható.

  5. Sokoldalúság
    Alkalmasak sütőben, tűzhelyen és melegentartó berendezésekben való használatra is, így rendkívül praktikusak.

  6. Esztétikus megjelenés
    A zománcozott GN edények elegáns megjelenésükkel közvetlenül az asztalra is tehetők, tálaláshoz is ideálisak.


Milyen sütemények és ételekhez ajánlottak?

A zománcozott GN edények sokoldalúságuk miatt különböző típusú ételek és sütemények elkészítéséhez használhatók:

Sütemények

  1. Lágy tészták és piték:
    Az egyenletes hőelosztás miatt tökéletesen alkalmasak piték, gyümölcsös sütemények, kevert tészták és piskóták sütésére.

  2. Kelt tészták:
    Alkalmasak briós, kalács vagy más kelt tészták elkészítésére, mivel a zománcozott felület segít megakadályozni, hogy a tészta letapadjon.

  3. Brownie és csokoládés sütemények:
    Az edény kiváló hővezetése biztosítja, hogy a sütemény kívül ropogós, belül pedig lágy maradjon.


Ételek

  1. Rakott ételek és egytálételek:
    Lasagne, rakott krumpli, muszaka vagy más rakott ételek készítéséhez ideálisak, mivel egyenletesen átsütik az ételt.

  2. Sültek:
    Tökéletesek húsok, zöldségek vagy akár halak sütésére és tálalására is.

  3. Párolt ételek:
    A zománcozott felület biztosítja a megfelelő párolási környezetet, így zöldségek és húsok is ízletesen elkészíthetők.

  4. Pörköltek és raguk:
    A GN edényekben készített ételek egyenletes hőelosztása garantálja, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek.

  5. Melegentartott ételek:
    Büfékben, rendezvényeken az ételek hosszabb ideig frissen tarthatók benne a GN szabványnak megfelelő berendezésekben.


Miért ajánlják a séfek?

A zománcozott GN edények tartósságuk, hőelosztási képességük és sokoldalúságuk miatt a professzionális konyhák alapvető eszközei. Ezek az edények nemcsak a főzéshez és sütéshez, hanem az elegáns tálaláshoz is ideálisak, így növelik az ételek megjelenésének esztétikai értékét is.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
6 057 Ft - 21 953 Ft