Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Hope praliné öntőforma, polikarbonát, Gerasi Anna tervezése
Hope praliné öntőforma, polikarbonát, Gerasi Anna tervezése
6 210 Ft

Hope praliné öntőforma, polikarbonát, Gerasi Anna tervezése

Hope praliné öntőforma, polikarbonát, Gerasi Anna tervezése
Hope praliné öntőforma, polikarbonát, Gerasi Anna tervezése
Hope praliné öntőforma, polikarbonát, Gerasi Anna tervezése
Hope praliné öntőforma, polikarbonát, Gerasi Anna tervezése
A Hope praliné öntőforma egy különleges, polikarbonát anyagból készült pralinéforma, amelyet Gerasi Anna tervezett. Kiváló minőségű forma, amely segít tökéletes, részletgazdag pralinék készítésében.
Márka
Martellato
Várható szállítás
2024.12.19
Raktáron   (1 db)
6 210 Ft
Részletek
Hope Praliné Öntőforma – Polikarbonát, Gerasi Anna TervezéseEz a polikarbonát pralinéforma Gerasi Anna egyedi, elegáns tervezését képviseli. A forma gondosan kialakított mintái lehetővé teszik, hogy bármelyik édességkészítő egyedi és kifinomult pralinékat alkosson. A polikarbonát anyag biztosítja a tökéletes hővezetést és az egyenletes pralinékészítést.Jellemzők: Anyag: Polikarbonát Tervező: Gerasi Anna Cél: Pralinék készítéséhez ideális forma Specifikációk: Forma: Hope praliné minta Anyag: Polikarbonát Tisztítás: Mosogatógépben mosható, tartós és könnyen kezelhetőKeresőcímkék: praliné öntőforma, Hope praliné forma, polikarbonát pralinéforma, Gerasi Anna tervezése, pralinéforma Az olasz Martellato a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagból, Olaszországban gyártja csokoládé polikarbonát öntőformáit. Az alapanyag minősége nemcsak a termék tartósságát befolyásolja, hanem a csokoládé fényességéért is felelős. A Martellato polikarbonát formák rendeltetésszerű használat esetén akár 25 évig is használhatóak, mosogatógépben moshatóak és mélyhűtőbe is tehetőek. Felületük tökéletesen sima és egyenletes, ennek köszönhetően a csokoládé felülete is tökéletesen sima lesz. A formában lévő apró pici lyukacskák révén a kész csokoládé vagy figura könnyedén kifordítható (nem alakul ki vákuum). A polikarbonát formák belső felülete precízen kidolgozott és részletes mintákat tartalmaz, amelyek átadják a bonbonoknak egyedülálló és csodálatos megjelenésüket.Anna Gerasi a 2022-es olasz csokoládémester, és a World Chocolate Master 4. helyezettje, az egyetlen nő, aki bejutott a döntőbe.
Adatok
Cikkszám
Sz-Ma-MA1057
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek