Részletek
Chocobrick Csokoládéforma (MA1918) – 275x175 mm, 12 db-os, PolikarbonátA Chocobrick csokoládéforma ideális a kreatív csokoládékészítők számára, akik szeretnék megalkotni saját egyedi csokoládéikat. Ez a polikarbonátból készült forma 12 db finom, jól formázott csokoládé elkészítésére alkalmas.Jellemzők: Anyag: Polikarbonát Méret: 275x175 mm Kiszerelés: 12 db/ csomag Felhasználási javaslat: Tökéletes csokoládé, praliné vagy egyedi édességek készítéséhez Specifikációk: Típus: Chocobrick csokoládéforma Anyag: Polikarbonát Méret: 275x175 mm Kiszerelés: 12 db/csomag Használat: Ideális professzionális cukrászdák és otthoni használatraKeresőcímkék: Chocobrick csokoládéforma, polikarbonát forma, csokoládé készítő forma, 275x175 mm csokoládé forma, 12 db-os csokoládéformaAz olasz Martellato a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagból, Olaszországban gyártja csokoládé polikarbonát öntőformáit. Az alapanyag minősége nemcsak a termék tartósságát befolyásolja, hanem a csokoládé fényességéért is felelős. A Martellato polikarbonát formák rendeltetésszerű használat esetén akár 25 évig is használhatóak, mosogatógépben moshatóak és mélyhűtőbe is tehetőek. Felületük tökéletesen sima és egyenletes, ennek köszönhetően a csokoládé felülete is tökéletesen sima lesz. A formában lévő apró pici lyukacskák révén a kész csokoládé vagy figura könnyedén kifordítható (nem alakul ki vákuum). A polikarbonát formák belső felülete precízen kidolgozott és részletes mintákat tartalmaz, amelyek átadják a bonbonoknak egyedülálló és csodálatos megjelenésüket. A formák elérhetők különböző méretekben és alakokban, így lehetőség van változatos és kreatív bonbonok létrehozására. Az elkészítés egyszerű: először a polikarbonát formákat alaposan meg kell tisztítani és szárazra kell törölni. Ezután a bonbonok összetevőit - például a csokoládét vagy az tölteléket - egyenletesen el kell osztani a formákban. Fontos, hogy a töltelék ne maradjon levegőbuborékos a formában, mert ez meghatározza a bonbonok minőségét. Miután a töltelék megkötött, a polikarbonát formákat óvatosan ki kell üríteni, és a bonbonokat ki kell pattintani. A végeredmény lenyűgöző bonbonok, amelyek egyszerre gyönyörűek és ízletesek.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!