Részletek
Hosszú leírás:Gyémánt Szív Bonbon Csokoládéforma (MA1993) – 275x175 mm, PolikarbonátEz a polikarbonát csokoládéforma kifejezetten a gyémánt szív alakú bonbonok készítésére lett tervezve. A forma anyaga lehetővé teszi a csokoládé egyenletes hűtését, megőrzi a bonbonok ragyogását és sima felületét. Könnyen tisztítható, és tökéletes választás cukrászok és édességkedvelők számára.Jellemzők: Anyag: Polikarbonát Méret: 275x175 mm Forma: Gyémánt szív Felhasználás: Tökéletes csokoládé bonbonok készítéséhezSpecifikációk: Típus: Csokoládéforma Anyag: Polikarbonát Tisztítás: Mosogatógépben mosható, tartós és könnyen tisztíthatóKeresőcímkék: gyémánt szív csokoládéforma, bonbon csokoládéforma, polikarbonát forma, csokoládé készítésAz olasz Martellato a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagból, Olaszországban gyártja csokoládé polikarbonát öntőformáit. Az alapanyag minősége nemcsak a termék tartósságát befolyásolja, hanem a csokoládé fényességéért is felelős. A Martellato polikarbonát formák rendeltetésszerű használat esetén akár 25 évig is használhatóak, mosogatógépben moshatóak és mélyhűtőbe is tehetőek. Felületük tökéletesen sima és egyenletes, ennek köszönhetően a csokoládé felülete is tökéletesen sima lesz. A formában lévő apró pici lyukacskák révén a kész csokoládé vagy figura könnyedén kifordítható (nem alakul ki vákuum). A polikarbonát formák belső felülete precízen kidolgozott és részletes mintákat tartalmaz, amelyek átadják a bonbonoknak egyedülálló és csodálatos megjelenésüket.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!