Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Carbone Plus ovális halsütő vasserpenyő, rövid oldali nyél, 36x26 cm, de Buyer
Carbone Plus ovális halsütő vasserpenyő, rövid oldali nyél, 36x26 cm, de Buyer
21 496 Ft

Carbone Plus ovális halsütő vasserpenyő, rövid oldali nyél, 36x26 cm, de Buyer

Carbone Plus ovális halsütő vasserpenyő, rövid oldali nyél, 36x26 cm, de Buyer
Carbone Plus ovális halsütő vasserpenyő, rövid oldali nyél, 36x26 cm, de Buyer
Carbone Plus ovális halsütő vasserpenyő, rövid oldali nyél, 36x26 cm, de Buyer
Carbone Plus ovális halsütő vasserpenyő, rövid oldali nyél, 36x26 cm, de Buyer
Carbone Plus ovális halsütő vasserpenyő, rövid oldali nyél, 36x26 cm, de Buyer
Indukciós tűzhelyen is használható. Fokozatosan melegítse!
Márka
de Buyer
Várható szállítás
2024.12.19
Raktáron   (2 db)
21 496 Ft
Részletek
Ovális halsütő serpenyő, ideális egész hal sütéséhez, de bármilyen hús süthető benne.Vastag fehér acéllemez: nem deformálódik, gyorsan emelkedik a hőmérséklet, egyenletes hőleadás.Magas hőmérsékletet ér el: lehetővé teszi a Maillard-reakciót; kiváló karamellizálás.Természetes tapadásgátló: a serpenyő progresszív fűszerezése, minél többet használják, annál kevésbé ragad.Szegecses csík farok: nem levehető.Francia hajlítás: könnyű kezelhetőség és ergonomikus markolat.Tipp: kevés zsírral előmelegítjük.Fűszerezés első használatkor.Karbantartás: máztalanítani, forró vízzel öblíteni, szárítani és enyhén olajozni. Tárolja száraz helyen.Ne használjon mosogatószert és ne tegye mosogatógépbe.Minden hőforrás, beleértve az indukciót is.A Maillard-reakció egy kémiai folyamat, amely akkor következik be, amikor a cukrok vagy a szénhidrátok reagálnak az aminosavakkal vagy fehérjékkel magas hőmérsékleten.Ez a reakció a hőkezelés során, például sütés, pörkölés, grillezés vagy pirítás során gyakran jelentkezik, és felelős az ételek jellegzetes ízéért, színéért és illatáért. A vas serpenyő előnyeia sima vas serpenyőkről van szó (amelyeket gyakran neveznek "carbon steel" vagy "black steel" serpenyőknek), akkor ezek is rendkívül hasznosak és sokoldalúak a konyhában. Ezeknek a serpenyőknek is számos előnye van:Kitűnő hővezetés: A sima vas serpenyők kiváló hővezető képességgel rendelkeznek, ami lehetővé teszi az ételek gyors és egyenletes sülését vagy pirítását.Gyors hőreagálás: Ezek a serpenyők gyorsan melegednek fel és hűlnek le, ami ideális az ételek gyors sütéséhez és hőszabályozásához.Tartósság: A sima vas serpenyők rendkívül tartósak, és ha megfelelően gondoskodnak róluk (beolajozás és tisztítás), hosszú élettartamúak lehetnek.Könnyű súly: A sima vas serpenyők viszonylag könnyűek, ami könnyebbé teszi a használatukat és kezelésüket.Sokoldalúság: Ezek a serpenyők sokféle ételek elkészítésére alkalmasak, beleértve a hússütést, halászlé készítését, zöldségek pirítását, tojásos ételek készítését és még palacsinták is sülhetnek rajtuk.Tapadásmentesség: A megfelelően karbantartott sima vas serpenyők természetes tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezhetnek. Minél többet használják, annál jobb lesz a tapadásmentességük.Kémiai mentes: Ezek a serpenyők nem tartalmaznak vegyi bevonatokat vagy anyagokat, így nem kell aggódni a vegyi anyagok lepárolódásáért az ételekbe.Magas hőállóság: A sima vas serpenyők ellenállnak a magas hőmérsékleteknek, így lehetővé teszik a magas hőn sütést vagy pirítást.A sima vas serpenyők számos előnyt kínálnak a konyhában, és sok szakács és séf számára kedvelt választások. Az ételekhez hozzájárulhatnak az ízek és textúrák kialakításában, és nagyon jók lehetnek olyan ételek elkészítéséhez, amelyekhez fontos az egyenletes hőeloszlás és a hőtartás. Azonban emlékezzen arra, hogy ezeket a serpenyőket is megfelelően kell gondozni, beleértve a beolajozást és a tisztítást, hogy megőrizzék tapadásmentes tulajdonságaikat és megelőzzék a rozsdásodást.
Adatok
Átmérő/cm
36
Cikkszám
R-BY-5131-36
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek