Az Alchimy termékcsalád alacsony lábasai a professzionális minőséget és a praktikus használatot ötvözik a sokoldalú főzéshez. A 3 rétegű (rozsdamentes acél/alumínium/rozsdamentes acél) felépítésnek köszönhetően az edény kiváló hőtartással és egyenletes hőeloszlással rendelkezik, ami precízebb hőszabályozást tesz lehetővé a főzés során. A szendvicsalap nélküli kialakítás biztosítja a teljes felületen történő hatékony hőátadást.
Ez a 20 cm átmérőjű, alacsony kialakítású lábas ideális mártások, szószok, köretek, rizottók, raguk és kisebb mennyiségű egytálétel készítéséhez. Alacsonyabb profilja megkönnyíti a keverést és a hozzávalók hozzáadását. Használható a tűzhelyen, a sütőben, és könnyen tisztítható mosogatógépben is. Az ergonomikus kialakítású, szegecselt rozsdamentes acél fogantyúk biztonságos és kényelmes fogást nyújtanak, miközben a főzés során hűvösek maradnak. A belső falon található kapacitásjelzések megkönnyítik a folyadékmennyiség mérését.
A lábas belső rétege kiváló minőségű AISI 304 rozsdamentes acélból készült, ami garantálja a tartósságot és a higiénikus használatot. A szálcsiszolt külső felület elegáns megjelenést kölcsönöz az edénynek. Az Alchimy edények Franciaországban készülnek, ami a magas minőség garanciája.
Méretek és súly (általános adatok, a pontos méretek kissé eltérhetnek):
- Felső belső átmérő: 20 cm
- Használható térfogat: 2,5 liter
- Anyag: 3 rétegű rozsdamentes acél (AISI 304 belső réteg)
- Fogantyú: Szegecselt rozsdamentes acél
Főbb jellemzők:
- 3 rétegű szerkezet (rozsdamentes acél AISI 304 belső réteg)
- Kiváló hőtartás és egyenletes hőeloszlás
- Precíz hőszabályozás
- Alacsony kialakítás a könnyű keverésért
- Szálcsiszolt külső felület
- Kapacitásjelzések a belső falon
- Hűvös tapintású, szegecselt rozsdamentes acél fogantyúk
- Minden hőforráshoz alkalmas (indukció, gáz, elektromos, kerámia, halogén)
- Sütőben is használható
- Mosogatógépben mosható
- Franciaországban készült
Használat és karbantartás:
- Használat előtt távolítsa el a címkéket és mossa el az alacsony lábast.
- A legjobb eredmény érdekében használjon a főzőlap méretéhez illeszkedő edényalapot.
- Kerülje a hirtelen hőmérsékletváltozásokat.
- Tisztításhoz használjon kímélő mosogatószert és puha szivacsot.
- Makacs szennyeződések esetén áztassa be az edényt meleg vízbe.
- Mosogatógépben is tisztítható.