Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Regisztrált vásárlóinknak azonnali kedvezmény!

Bordelais fekete szilikon sütőforma – 8 üreg, ø 55 × 50 mm, ~92 ml/üreg, -60°C…+230°C
Szilikon sütőforma, Bordelais, 8 adag, 55 mm átm., 50 mm mély
4 203 Ft

Szilikon sütőforma, Bordelais, 8 adag, 55 mm átm., 50 mm mély

GasztroZoli tipp:

 

A GN 1/1-es tepsire 3 db, a 60×40 cm-es cukrász tepsire 4 db forma fér – így már a tervezésnél tudod, mennyit sütsz egy körben.

 

Képzeld el: a pulton mély borostyán színű, finoman karamellizált mini desszertek sorakoznak; kívül roppan, belül krémes és illatos. Pont ilyen elegáns darabokat hozol ki ezzel a fekete Bordelais szilikon sütőformával – legyen az mousse, bavarese vagy modern „cannelé-jellegű” kompozíció.

 

8 üreg, egyenként ø 55 × 50 mm, kb. ~92 ml kapacitással. Hőállóság: -60°C…+230°C, fagyasztóhoz és sütőhöz egyaránt.

 

Várható érkezés: Rendelésedtől számítva
2025.09.01
Márka
Martellato
Regisztrált Vásárlóinknak
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
4 203 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Részletek

Bordelais szilikon sütőforma – 8 adagos, nagyobb méret (ø 55 × 50 mm)

 

A Bordelais szilikon forma a modern cukrászati tálalás egyik kedvence: egységes, elegáns henger-kúpos sziluettet ad, ami bármely desszertet azonnal „éttermi” szintre emel. A prémium, tapadásmentes szilikon megőrzi a részleteket, a kész termék pedig könnyedén kijön a formából.



Főbb jellemzők



  • Anyag: élelmiszeripari, fekete szilikon – tapadásmentes felület

 

  • Méretek (teljes forma): 297 × 176 mm

 

  • Üregméret: ø 55 × 50 mm, 8 üreg / forma

 

  • Térfogat: kb. ~92 ml / üreg

 

  • Hőtartomány: -60°C…+230°C (fagyasztó, gyorshűtő, sütő)




Tepsi-kompatibilitás (kapacitástervezés)

 

A forma mérete lehetővé teszi, hogy 3 db elférjen egy GN 1/1 tepsin, míg 4 db a 60×40 cm-es cukrász tepsin – így a konyhai logisztika és az átbocsátó-képesség is kézben tartható.



Felhasználási ötletek



  • Mousse / bavarese: tükörglazúrral vagy gyümölcszselé-betéttel

 

  • Panna cotta, krémek: tiszta oldalfal, szép tálalás

 

  • Sós falatok: sajt- vagy halmousse, zöldségpüré formázva




GasztroZoli extra tipp

 

„Cannelé-jellegű” desszertnél kezdd magasabb sütőhőmérsékleten, majd pár perc után mérsékeld – így lesz karamellás, roppanó köpeny és krémes belső. Hideg desszerteknél a formát használat előtt előhűtve még szebb lesz a felület.

 

Adatok
Ean
8029859146020
Cikkszám
R-Ma-30SF050
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek