Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Regisztrált vásárlóinknak azonnali kedvezmény!

Fekete Bordelais szilikon sütőforma – 18 adagos, 35×35 mm méret, cannelé, piték és sós falatkák készítéséhez
Szilikon sütőforma, Bordelais, 18 adag, 35 mm átm., 35 mm mély
4 202 Ft

Szilikon sütőforma, Bordelais, 18 adag, 35 mm átm., 35 mm mély

GasztroZoli tipp:

 

Képzeld el, ahogy a friss, illatos cannelé-k ropogós karamellhéja finoman megcsillan a pulton, miközben belül selymesen puha marad – ez az élmény vár rád ezzel a formával! A GN 1/1-es tepsibe 3 db, míg a 60×40 cm-es cukrász tepsibe 4 db forma fér – így a szakács és a cukrász is tudja, hogyan tervezze a sütést.

 

A Bordelais szilikon sütőforma ideális a híres francia cannelé, mini piték vagy sós falatkák készítéséhez. Tapadásmentes felületének köszönhetően a kisült vagy kifagyasztott remekművek könnyedén kipottyannak a formából. Használhatod sütőben vagy fagyasztóban, a -60°C-tól +230°C-ig terjedő hőtartományban.

 

Várható szállítás
2025.08.20
+ Értékes ajándék
Ne hagyd ki: 25.000 Ft-tól ajándék csak regisztráltaknak!
Márka
Martellato
Regisztrált Vásárlóinknak
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
Raktáron   (1 db)
4 202 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Részletek

Professzionális minőségű szilikon sütőforma

 

A Bordelais szilikon sütőforma a francia cukrászművészet egyik kedvence. Tökéletesen alkalmas hagyományos cannelé, kis kuglóf, mini pite vagy kreatív sós falatkák elkészítésére. A 18 darabos kivitel lehetővé teszi, hogy nagyobb tételben, egyenletes minőségben dolgozz.



Kiemelkedő teljesítmény a konyhában



  • Méret: 297×176 mm teljes forma, egyedi méret: ø 35×35 mm

 

  • Kapacitás: 18 üreg, kb. 30 ml/üreg

 

  • Anyag: prémium minőségű, élelmiszeripari szilikon

 

  • Hőtűrés: -60°C-tól +230°C-ig




Használati tippek

 

A forma GN 1/1-es tepsiben 3 db-bal, 60×40 cm-es cukrász tepsiben 4 db-bal kombinálható, így előre tervezheted a sütési folyamatot akár étteremben, akár cukrászdában.



GasztroZoli extra tipp:

 

A cannelé készítésénél először forrósítsd elő a sütőt a maximális hőmérsékletre, majd 10 perc után csökkentsd – így lesz tökéletesen ropogós a külseje, miközben a belseje krémes marad.

 

Adatok
Ean
8029859145900
Cikkszám
R-Ma-30SF033
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek