Rozsdamentes perforált pizzaforma – 33 cm (felső átmérő), 30,5 cm (alsó átmérő)
Ez a Német minőségű perforált pizzaforma ideális választás, ha valóban ropogós pizzát szeretnél készíteni – akár otthon, akár vendéglátóhelyen. A rozsdamentes acél és a tapadásmentes bevonat kombinációja garantálja a kényelmes használatot és a tökéletes sütési eredményt.
Miért perforált?
- Extra ropogós alj: a lyukacsos alj biztosítja a forró levegő keringését, így a pizzatészta alja szépen átsül és megpirul
- Rövidebb sütési idő: a perforáció segíti a gyorsabb hőátadást
- Nem izzad alulról: elkerülhető a tészta elázása, mint a zárt aljú formák esetében
Főbb jellemzők
- Felső átmérő: 33 cm – ideális klasszikus és házi pizzákhoz
- Alsó átmérő: 30,5 cm – pontos illeszkedés, egyenletes hőeloszlás
- Anyag: rozsdamentes acél – hosszú élettartam, deformációmentes
- Bevonat: tapadásmentes – nem ragad le a nyers tészta, könnyen tisztítható
- Perforált kialakítás: ropogós eredmény, gyors hőleadás
Használati tippek
- Használat előtt enyhén lisztezd vagy olajozd meg a felületet
- Helyezd közvetlenül a sütőrácsra a még jobb hőáramlás érdekében
- Ne vágd a pizzát közvetlenül a formában – ezzel megnövelheted az élettartamát
Készíts valódi olasz hangulatú pizzát ropogós tésztával – ezzel a professzionális minőségű perforált pizzaformával nem csak időt takarítasz meg, de garantáltan élvezetesebb eredményt érsz el!