Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Porcelán kínáló tálkák, fingerfood kínálók

1 173 Ft

készleten

671 Ft

készleten

629 Ft

készleten

838 Ft

készleten

-30%
Original price was: 1 069 Ft.Current price is: 748 Ft.

készleten

1 380 Ft

készleten

3 175 Ft

készleten

1 509 Ft

rendelhető

Elfogyott
3 175 Ft

Átmeneti készlethiány

A finger food, azaz az ujjal fogyasztható falatkák kiválóak különböző eseményekhez és összejövetelekhez, mivel könnyen fogyaszthatók és nincs szükség evőeszközökre.

Az alábbiakban néhány népszerű és ízletes finger food ötlet található:

  1. Mini sajtos pogácsák: Kicsi, fűszeres sajtos tésztakorongok, könnyen falatozhatók.
  2. Csirkecsíkok: Fűszerezett, sült vagy grillezett csirkehús csíkok, esetleg valamilyen mártogatószósz kíséretében.
  3. Mini hamburgerek vagy csirkeburgerek: Kicsi hamburgerek vagy csirkeburgerek különböző feltétekkel, például sajttal, hagymával, vagy kis szeletekkel.
  4. Caprese szendvicsek: Kis méretű mozzarella golyók, koktélparadicsomok és friss bazsalikom levelek fűszerezve olívaolajjal.
  5. Mini pizzák: Kisebb pizzatésztával és változatos feltétekkel, például sonkával, sajttal, olívával.
  6. Gyümölcssaláta tálak: Apró kis tálakban kínált friss gyümölcsök, esetleg egy kis joghurtos vagy mézes mártással.
  7. Zöldség rudak és mártogatósok: Kisebbre vágott répák, uborkák, paprikák, brokkoli vagy karfiolrózsák különböző mártogatószószokkal.
  8. Mini quiche: Kisebb, falatnyi tojásos lepények, különböző töltelékekkel, például sonkával, sajttal, gombával.
  9. Gyros vagy taco kínálat: Kisebb méretű tortillák vagy pita kenyerék, töltelékkel, például gyrostekercsek vagy kis taco-k.
  10. Sushi tekercsek: Kis méretű sushi tekercsek, könnyen kézbe vehetőek, kísérhetők szójaszósszal és wasabival.
  11. Mini desszertek: Például mini sütemények, piskótatekercsek vagy mini palacsinták, amelyek könnyen fogyaszthatók.

Ezek csak néhány ötlet, és a választás függ az esemény típusától, az ízlésektől és az ételallergiáktól is. Fontos, hogy a finger food könnyen egy kézzel fogyasztható legyen, és ízlésesen tálalva kerüljön az asztalra.