Öntöttvas lábas zománc bevonattal, ovális, 3,3 l, 29x21x10,5 cm

28 499 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Az öntöttvas lábasok számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt sokan kedvelik ezeket a konyhai eszközöket:
Kiváló hőtárolás: Az öntöttvas kiválóan tartja a hőt, így egyenletesen osztja el és hosszan tartja azt.
Ez lehetővé teszi a hosszú főzést alacsony hőmérsékleten, ideális például lassú főzéshez vagy pároláshoz.

  1. Univerzális használat: Az öntöttvas lábasok alkalmasak szinte minden főzési módszerhez, beleértve a sütést, főzést, párolást és pirítást is. Ezek sokoldalúságuknak köszönhetően ideálisak lehetnek egy egyszerű egytálétel elkészítéséhez vagy akár bonyolultabb receptekhez is.
  2. Tartósság: Az öntöttvas lábasok rendkívül tartósak és ellenállóak. Ha megfelelően gondozzák, évtizedekig vagy akár évszázadokig is kitartanak.
  3. Tapadásmentes felület: Az idővel kialakuló természetes szezonálásnak köszönhetően az öntöttvas lábasok felülete egyre inkább tapadásmentessé válik, ami lehetővé teszi az egyszerű tisztítást és az ételek könnyű eltávolítását.
  4. Egészségesebb főzés: Az öntöttvas edények nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, mint például a bevonatos serpenyők, így biztonságosabbak az egészségre nézve.
  5. Egyedi íz és aroma: Az öntöttvasból készült lábasok hozzájárulnak az ételek egyedi ízének és aromájának kialakításához, mivel megőrzik és felerősítik azokat.
  6. Stílusos megjelenés: Az öntöttvas lábasok gyakran stílusos megjelenésük miatt is népszerűek, és jól mutatnak a konyhában, akár tálaláshoz is.

Az öntöttvas lábasok tehát kiváló választásnak bizonyulnak a sokoldalúságuk, tartósságuk és az általuk nyújtott kiváló főzési eredmények miatt.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség 2 - 34 - 67 - 910 +
Kedvezmény 3%5%8%10%
Ár/db 27 644 Ft27 074 Ft26 219 Ft25 649 Ft

1 készleten

Várható kiszállítás: 2024. július 22.
Cikkszám: Sz-W-3541295
Kategória: