Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Regisztrált vásárlóinknak azonnali kedvezmény!

Meltinchoc analóg csokoládé temperáló 6 literes, rozsdamentes acél tartállyal, pezsgő színben
Csokoládé temperáló, analóg, 6 l, 33x40x13,5 cm, Meltinchoc
189 269 Ft 
170 342 Ft

Csokoládé temperáló, analóg, 6 l, 33x40x13,5 cm, Meltinchoc

Díjmentes szállítás

Meltinchoc analóg csokoládé temperáló, 6 liter – precíz hőfokszabályozás, rozsdamentes kivehető tartály és kompakt kialakítás. Ideális otthoni és professzionális felhasználásra.

 

Márka
Martellato
Várható szállítás
2025.07.08
Regisztrált Vásárlóinknak
Cégként ehhez a termékhez kedvezőbb áron is hozzájuthatsz – regisztrálj és jelentkezz be, hogy lásd az üzleti ajánlatunkat!
+ Értékes ajándék
Ne hagyd ki: 25.000 Ft-tól ajándék csak regisztráltaknak!
Raktáron   (3 db)
10
189 269 Ft 
170 342 Ft
Kezdete: 2025.07.02   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 18 927 Ft
Részletek

Meltinchoc analóg csokoládé temperáló, 6 liter – professzionális és otthoni használatra



A Meltinchoc csokoládé temperáló egytartályos, analóg vezérlésű eszköz, amely ideális választás bonbonok, pralinék, díszítések és bevonatok készítéséhez. A 6 literes kivehető rozsdamentes tartály és a kézi termosztátos hőszabályozás biztosítja a pontos és hatékony temperálást.



Főbb jellemzők



  • Kapacitás: 6 liter – ideális közepes mennyiségű csokoládéhoz

 

  • Analóg hőmérséklet-szabályozás – stabil, precíz kézi beállítás

 

  • Kivehető rozsdamentes acél tartály – higiénikus és könnyen tisztítható

 

  • Kompakt méret: 33 × 40 × 13,5 cm – helytakarékos kialakítás

 

  • Robusztus műanyag ház és fedél – hőálló és időtálló

 

  • Univerzális 230 V / 50–60 Hz kompatibilitás

 

  • Elegáns pezsgőszínű burkolat




Műszaki adatok



  • Termék mérete: 33 × 40 × 13,5 cm

 

  • Tartály mérete: 26,5 × 32 × 10 cm

 

  • Kapacitás: 6 liter

 

  • Anyag: Rozsdamentes acél tartály, hőálló műanyag burkolat

 

  • Feszültség: 230 V

 

  • Áramerősség: 0,43 A

 

  • Frekvencia: 50/60 Hz

 

  • Hőmérséklet-szabályozás: Analóg termosztát

 

  • Szín: Pezsgő




Felhasználási területek



  • Otthoni csokoládékészítés

 

  • Kisebb cukrászdák és kávézók

 

  • Hobbicukrászok, tanfolyamok

 

  • Csokoládé kóstolók, workshopok

 

  • Kézműves édességműhelyek




Használati útmutató



  • Helyezze a készüléket sík, stabil felületre

 

  • Töltse meg a tartályt csokoládéval

 

  • Állítsa be a kívánt hőmérsékletet az analóg termosztáton

 

  • Keverje rendszeresen a csokoládét a megfelelő temperáláshoz

 

  • Használat után hagyja kihűlni, majd tisztítsa meg




Tisztítás és karbantartás



  • A kivehető tartályt meleg, szappanos vízzel mossa el

 

  • A házat puha, nedves ruhával törölje át

 

  • Ne használjon súrolószert vagy éles tárgyakat

 

  • Ne merítse vízbe a készülék testét




A Meltinchoc csokoládé temperáló ideális eszköz mindazok számára, akiknek fontos a minőségi csokoládékezelés, a pontos hőmérséklet és a hosszú távon megbízható működés.

 

Adatok
Ean
8029859102798
Cikkszám
Gz-Ma-MC102
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek