Asztali szemetes billenő fedéllel, 12×16 cm, rozsdamentes

4 903 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Az asztali szemetes billenő fedéllel, 12×16 cm méretben, egy elegáns és praktikus kiegészítő bármilyen helyiségbe. A rozsdamentes acél anyagból készült szemetes tartós és hosszú élettartamot biztosít, miközben modern és letisztult megjelenésével bármilyen dekorációhoz illik. A kompakt méret miatt könnyen elhelyezhető irodákban, fürdőszobákban, konyhákban vagy akár asztalokon is.

A billenő fedéllel ellátott kialakítás megkönnyíti a használatot, mivel egyszerűen és higiénikusan dobhatjuk bele a hulladékot. A fedél automatikusan visszazáródik, így a kellemetlen szagok nem jutnak ki, és a szemetes mindig rendezett és tiszta marad. Az egyszerű, mégis hatékony mechanizmus biztosítja a kényelmes és gyors hulladékkezelést.

A rozsdamentes acél anyag nem csak esztétikus, hanem könnyen tisztítható is. Egyszerűen törölje át egy nedves ruhával, hogy megőrizze a szemetes fényes és tiszta megjelenését. Az anyag ellenáll a korróziónak és a foltoknak, így hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát.

Ez a szemetes ideális választás mindazok számára, akik egy praktikus és elegáns megoldást keresnek a kisebb hulladékok gyűjtésére és kezelésére. Különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol a helytakarékosság fontos szempont, és ahol a higiénia kiemelt fontosságú.

Felhasználási javaslat:

Helyezze az asztali szemetest az íróasztalra, fürdőszobába vagy konyhapultra a kisebb hulladékok, például papírzsebkendők, csomagolóanyagok vagy kávékapszulák gyűjtésére. Használat után egyszerűen törölje le egy nedves ruhával, hogy tisztán tartsa.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség 3 - 56 - 910 - 1516 +
Kedvezmény 3%5%8%10%
Ár/db 4 756 Ft4 658 Ft4 511 Ft4 413 Ft

9 készleten

5 db feletti rendelés esetén ingyenes szállítás, összevonva is használhatod pl. 6 féle termékből 1 db-ot
kattints a választékért: 6 darabtól ingyenes szállítás
Várható kiszállítás: 2024. július 16.
Cikkszám: Sz-W-1531001
Kategória: