Kérdése van? Hívjon minket! +36704029085

Regisztrált vásárlóinknak azonnali kedvezmény!

Naracssárga hőálló habzsák 30 cm-es eldobható, 80 db/csomag
Naracssárga hőálló habzsák 30 cm-es eldobható, 80 db/csomag
5 680 Ft

Naracssárga hőálló habzsák 30 cm-es eldobható, 80 db/csomag

+ Ajándék
Naracssárga hőálló habzsák 30 cm-es eldobható, 80 db/csomag
Naracssárga hőálló habzsák 30 cm-es eldobható, 80 db/csomag
Naracssárga hőálló habzsák 30 cm-es eldobható, 80 db/csomag

A Narancssárga hőálló habzsák, 30 cm-es eldobható, 80 db/csomag különleges anyagának köszönhetően rendkívül sokoldalúan használható különféle krémek, szószok és más alapanyagok kinyomására. A hőálló kialakítás lehetővé teszi, hogy hideg és meleg anyagokkal is dolgozz, akár professzionális cukrászati konyhákban, akár otthoni sütések során.

Márka
Martellato
Várható szállítás
2025.04.04
Regisztrált Vásárlóinknak
Ezt a terméket regisztrált vásárlóként most további 5%-kal olcsóbban veheted meg!
Raktáron   (10 db)
5 680 Ft
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft
Részletek

Számos meleg krém, szósz és tészta létezik, amelyeket melegen kell kinyomni az elkészítésük során, különösen cukrászati és gasztronómiai területen. Íme néhány gyakori példa:


1. Meleg krémek:

  • Égetett krémek (Crème Pâtissière): Klasszikus vaníliás krém, amelyet gyakran használnak piték, eklerek és torták töltelékeként. Melegen kell kinyomni például eklerek vagy profiterol töltéséhez.
  • Ganache: Melegen készül, és folyékony állapotban használható torták, sütemények vagy desszertek bevonására és dekorálására.
  • Fondant: Melegített fondant használható fánkok vagy sütemények bevonására.
  • Csokoládékrémek: Meleg, olvasztott csokoládéból készült krémek dekorációhoz vagy töltelékhez.

2. Meleg szószok:

  • Karamellszósz: Melegen adagolható fagylaltokhoz, süteményekhez vagy tortákhoz.
  • Csokoládészósz: Folyékony állapotban melegen használják desszertek dekorálásához.
  • Gyümölcsszószok: Például melegített málnaszósz, amelyet desszertek vagy palacsinták díszítésére használnak.
  • Sós szószok (például sajtszósz): Melegen adagolva pizzák, húsok vagy zöldségek dekorálására.

3. Meleg tészták:

  • Égetett tészta (Pâte à Choux): Profiterolok, eklerek és más égetett tésztából készült édességek formázásához melegen kell kinyomni.
  • Fánk tészta: Melegen adagolják olajba sütés előtt, például spanyol churros esetében.
  • Macaron tészta: Bár nem forró, gyakran melegen dolgozzák fel közvetlenül az elkészítés után.
  • Kelt tészták: Meleg tészta állapotban adagolják például kenyerek vagy pogácsák esetében, ha díszítő funkcióval is alkalmazzák.

4. Egyéb meleg alapanyagok:

  • Burgonyapüré: Főtt burgonyából készített püré melegen adagolható dekoratív formában köretekhez.
  • Sajtos krémek: Például melegített cheddar vagy más sajtmártás szendvicsekhez, pizzákhoz vagy töltött ételekhez.
  • Tojásos krémek: Például melegített, sós omlettkrém vagy majonéz-szerű szószok.

Miért fontos a meleg kinyomás?

Meleg állapotban ezek az anyagok könnyebben kezelhetők, folyékonyabbak vagy formázhatóbbak, mint lehűtött állapotban. A melegítés segít az optimális állag elérésében, hogy pontosan és szépen lehessen adagolni, például habzsák segítségével.

Milyen anyagok kinyomására alkalmas?

Krémek:

  1. Vajas krémek: Ideális torták, cupcake-ek díszítéséhez.
  2. Tejszínhab: Könnyű és légies textúrákhoz.
  3. Csokoládékrémek: Hideg vagy enyhén melegített állapotban is használható.
  4. Puding alapú krémek: Torták rétegezéséhez vagy pohárdesszertekhez.

Szószok és öntetek:

  1. Gyümölcsös szószok: Dekoratív díszítésekhez torták vagy desszertek tetején.
  2. Csokoládé- vagy karamellszósz: Melegebb állapotban is könnyedén adagolható.
  3. Sós öntetek: Sajtszósz, besamel vagy más krémes állagú mártások dekorálásához.

Tészta és massza:

  1. Macaron töltelékek: Precíz adagoláshoz tökéletes választás.
  2. Habcsók vagy piskóta masszák: Formázáshoz vagy apró sütik elkészítéséhez.
  3. Égetett tészta: Péksütemények, mint a profiterol vagy ekler fánk formázásához.

Egyéb felhasználási területek:

  1. Főtt burgonyapüré: Különleges tálaláshoz.
  2. Tejszínes vajkrémek: Hideg vagy meleg állapotban is könnyen kezelhető.
  3. Tojásfehérje alapú töltelékek: Könnyed és habos állagú töltelékekhez.

Miért jó választás?

A narancssárga hőálló habzsák strapabíró és biztonságos, ami lehetővé teszi a melegebb töltelékek használatát anélkül, hogy károsodna az anyag. Ezért különösen ajánlott sütőipari, cukrászati és éttermi munkákhoz. Az eldobható kivitel higiénikus és praktikus, hiszen egyszerűen cserélhető, és nem kell tisztítani.

Adatok
Cikkszám
K-Ma-503030
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek