1–12 termék, összesen 82 db

Keverőtálak

1 743 Ft

készleten

1 048 Ft

készleten

-27%
1 128 Ft

készleten

-26%
2 791 Ft

készleten

-33%
1 509 Ft

készleten

-27%
1 509 Ft

készleten

-17%
13 967 Ft

készleten

552 Ft

készleten

-14%
3 681 Ft

készleten

-14%
2 937 Ft

készleten

-29%
3 807 Ft

készleten

-14%
3 013 Ft

készleten

A keverőtálak segítségével könnyedén elkészítheti kedvenc tésztáját, süteményét vagy salátáját. Strapabíró anyagból készülnek, és kényelmes fogantyúval rendelkeznek a könnyű használat érdekében. Ideális konyhai segítő!

A keverőtál olyan konyhai edény, amelyet különféle összetevők összekeverésére használnak a konyhában, legyen az tészta, saláta, mártás vagy bármely más étel előkészítése. Rendkívül sokoldalú konyhai edény, amely számos konyhai művelet során nélkülözhetetlen. Alapvetően bármely összetevő összekeveréséhez használható a konyhai keverőtál, például tészták, muffin- vagy palacsintamasszák elkészítéséhez. Használják saláták, dresszingek vagy marinádok összeállításához, ahol az összetevők egyenletes eloszlását és az ízek összehangolását szeretnénk elérni. A keverőtálak mellett ideális eszközök hozzávalók előkészítéséhez és tárolásához, például zöldségek aprítása vagy fűszerek előkészítése során. A keverőtálak a fermentációhoz vagy a hűtéshez is használhatók, például kelt tészták kelesztése során vagy pudingok, krémek hűtéséhez (kivéve a műanyag keverőtál).

A keverőtálak típusai

A keverőtálak anyagát tekintve különböző típusok léteznek. A legnépszerűbbek a műanyag keverőtál típusok, amelyek könnyűek és strapabíróak, de nem mindig ideálisak magas hőnek vagy éles eszközöknek való kitettség esetén. A fém keverőtál (lehet akár alumínium is) jó hővezetők és tartósak, de reagálhatnak bizonyos élelmiszerekkel, illetve az égés veszélye is fokozttabban fennáll a hővezető képesség miatt. Vigyázzunk, hogy kézmelegnél melegebb alapanyagokat és ételeket csak úgy tároljunk a fém keverőtálban, ha sütőkesztyűvel érünk a tálhoz!

A rozsdamentes keverőtál egyik nagy előnye, hogy ellenállnak a korróziónak, nem reagálnak az élelmiszerekkel, és ideálisak a konyhai munkákhoz, mivel nehéz őket megkarcolni vagy deformálni. Emellett léteznek még kerámia, üveg és fa keverőtálak is, mindegyik saját specifikus előnyökkel és hátrányokkal.