Nyeles lábasok
Gyorsforraló, nyeles lábas
Gyorsforraló-Nyeles lábas 0,7 liter, 12 cm, Prim Appety, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Szószos nyeles lábas 16 cm, 1 l, Prim Appety, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Gyorsforraló-Nyeles lábas 1 liter, 14 cm, Alchimy, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Gyorsforraló-Nyeles lábas 1 liter, 14 cm, Prim Appety, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Gyorsforraló-Nyeles lábas 1,4 liter, 16 cm, Prim Appety, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Szószos nyeles lábas 18 cm, 1,4 l, Prim Appety, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Nyeles lábas 1,5 liter, 16 cm, Alchimy, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Szószos nyeles lábas 20 cm, 1,9 l, Prim Appety, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Nyeles lábas 2 liter, 18 cm, Alchimy, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Gyorsforraló-Nyeles lábas 2,2 liter, 18 cm, Prim Appety, de Buyer, rozsdamentes
készleten
Gyorsforraló, nyeles lábas
Nyeles lábas 2,5 liter, 20 cm, Alchimy, de Buyer, rozsdamentes
készleten
A nyeles lábasok a konyhai felszerelés alapvető eszközei, kiváló minőségű anyagból készülnek, és kiváló hőeloszlást biztosítanak az egyenletes főzéshez. Az ergonomikus nyél megkönnyíti a nyeles lábas mozgatását és az ételek kiöntését. Válasszon rozsdamentes nyeles lábas kínálatunkból, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik!
A nyeles lábas egy kisebb méretű gyorsforraló edény, amely a hagyományos két fogantyús lábasokkal ellentétben egy ergonómikus nyéllel rendelkezik, amely nem vezeti a hőt, így nyugodtan ráfoghatunk főzés közben puszta kézzel, segítve az étel keverését a nyeles edényben. A nyeles lábas előnyei közé tartozik, hogy a nyeles kialakítás megkönnyíti a lábas mozgatását, különösen, ha egy kézzel kell áttenni vagy kezelni azt. A nyeles lábas széles aljú és magas falú, amely lehetővé teszi az ételek egyenletes melegítését és főzését. A nyeles edény méretét tekintve is kisebb volumenű, így ksiebb adagok készíthetők benne, ellenben lerövidíti a főzési időt a gyors felmelegedésének és a jó hővezetésének köszönhetően.
A gyorsforraló edény sokféle étel készítésére alkalmas. Például kis adag levesek, krémlevesek gyorsabban készülhetnek el, mint egy hagyományos lábassal. A gyorsforraló kiváló különböző gabonafélék párolására, főzésére is. Párolt vagy főtt rizs, risotto és más gabonafélék könnyen és gyorsan készre főzhetők egy nyeles edény segítségével. A párolt zöldségek, mint a brokkoli, karfiol vagy sárgarépa szintén hamar elkészíthetők a nyeles edényben. Amennyiben egy egyszerű szósz, mártás összeütés a cél egy gyors vacsorához, tésztaételhez, szintén kiváló választás a nyeles lábas használata. A mártások, raguk vagy akár egy bolognai szósz is gyorsabban és intenzívebb ízű lesz egy gyorsforralóban. Tojásfőzéshez is használható nyeles edény, mivel ebben a tojások gyorsabban megfőnek.
A nagykonyhai nyeles lábasokat gyakran használják a gyors és hatékony ételkészítéshez. Ezek a nagyméretű nyeles edények általában nagyobb méretűek, mint a háztartási változatok, és a nagy mennyiségű étel egyidejű elkészítésére terveztek. Az ipari környezetben történő hosszan tartó és intenzív használat miatt ezek a lábasok általában erős, tartós anyagokból készülnek. A rozsdamentes nyeles lábasok kiválóan bírják a napi használatból eredő strapát, és sokáig megőrzik jó hővezető képességüket. A nagyüzemi nyeles lábas méreteiben is eltér a hagyományostól. Egy tipikus háztartási nyeles lábas 1-2 literes lehet, a nagykonyhai változatok sokkal nagyobbak, és gyakran 10 litert vagy annál is többet tudnak felfogni. Ráadásul a nagy mennyiségű étel súlya miatt a fogantyúk kényelmesek és biztonságos fogást biztosítanak, és gyakran hőálló anyagokból készülnek a hő elleni védelem érdekében. A nagykonyhai nyeles lábasokkal ugyanúgy számos étel készíthető el: levesek, szószok, raguk, párolt zöldségek és még sok más. Mivel nagy mennyiségű étel elkészítésére szolgálnak, ideálisak éttermekbe, menzára, kantinokba és más nagyüzemi konyhákba.