1–12 termék, összesen 22 db

Nyeles lábasok

7 640 Ft

készleten

-14%
24 402 Ft

készleten

-15%
6 609 Ft

készleten

-14%

Gyorsforraló, nyeles lábas

Lábas nyeles 1,2 liter 16x6cm

6 546 Ft

készleten

-15%
7 305 Ft

készleten

8 185 Ft

készleten

-14%
26 983 Ft

készleten

10 232 Ft

készleten

-4%
33 579 Ft

készleten

-15%
8 580 Ft

készleten

-14%
32 614 Ft

készleten

A nyeles lábasok a konyhai felszerelés alapvető eszközei, kiváló minőségű anyagból készülnek, és kiváló hőeloszlást biztosítanak az egyenletes főzéshez. Az ergonomikus nyél megkönnyíti a nyeles lábas mozgatását és az ételek kiöntését. Válasszon rozsdamentes nyeles lábas kínálatunkból, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik!

A nyeles lábas egy kisebb méretű gyorsforraló edény, amely a hagyományos két fogantyús lábasokkal ellentétben egy ergonómikus nyéllel rendelkezik, amely nem vezeti a hőt, így nyugodtan ráfoghatunk főzés közben puszta kézzel, segítve az étel keverését a nyeles edényben. A nyeles lábas előnyei közé tartozik, hogy a nyeles kialakítás megkönnyíti a lábas mozgatását, különösen, ha egy kézzel kell áttenni vagy kezelni azt. A nyeles lábas széles aljú és magas falú, amely lehetővé teszi az ételek egyenletes melegítését és főzését. A nyeles edény méretét tekintve is kisebb volumenű, így ksiebb adagok készíthetők benne, ellenben lerövidíti a főzési időt a gyors felmelegedésének és a jó hővezetésének köszönhetően.

A gyorsforraló edény sokféle étel készítésére alkalmas. Például kis adag levesek, krémlevesek gyorsabban készülhetnek el, mint egy hagyományos lábassal. A gyorsforraló kiváló különböző gabonafélék párolására, főzésére is. Párolt vagy főtt rizs, risotto és más gabonafélék könnyen és gyorsan készre főzhetők egy nyeles edény segítségével. A párolt zöldségek, mint a brokkoli, karfiol vagy sárgarépa szintén hamar elkészíthetők a nyeles edényben. Amennyiben egy egyszerű szósz, mártás összeütés a cél egy gyors vacsorához, tésztaételhez, szintén kiváló választás a nyeles lábas használata. A mártások, raguk vagy akár egy bolognai szósz is gyorsabban és intenzívebb ízű lesz egy gyorsforralóban. Tojásfőzéshez is használható nyeles edény, mivel ebben a tojások gyorsabban megfőnek.

A nagykonyhai nyeles lábasokat gyakran használják a gyors és hatékony ételkészítéshez. Ezek a nagyméretű nyeles edények általában nagyobb méretűek, mint a háztartási változatok, és a nagy mennyiségű étel egyidejű elkészítésére terveztek. Az ipari környezetben történő hosszan tartó és intenzív használat miatt ezek a lábasok általában erős, tartós anyagokból készülnek. A rozsdamentes nyeles lábasok kiválóan bírják a napi használatból eredő strapát, és sokáig megőrzik jó hővezető képességüket. A nagyüzemi nyeles lábas méreteiben is eltér a hagyományostól. Egy tipikus háztartási nyeles lábas 1-2 literes lehet, a nagykonyhai változatok sokkal nagyobbak, és gyakran 10 litert vagy annál is többet tudnak felfogni. Ráadásul a nagy mennyiségű étel súlya miatt a fogantyúk kényelmesek és biztonságos fogást biztosítanak, és gyakran hőálló anyagokból készülnek a hő elleni védelem érdekében. A nagykonyhai nyeles lábasokkal ugyanúgy számos étel készíthető el: levesek, szószok, raguk, párolt zöldségek és még sok más. Mivel nagy mennyiségű étel elkészítésére szolgálnak, ideálisak éttermekbe, menzára, kantinokba és más nagyüzemi konyhákba.