Vasserpenyő, téglalap grill, 38×26 cm, Carbone Plus, de Buyer
Ovális halsütő serpenyő, ideális egész hal sütéséhez, de bármilyen hús süthető benne.
Vastag fehér acéllemez: nem deformálódik, gyorsan emelkedik a hőmérséklet, egyenletes hőleadás.
Magas hőmérsékletet ér el: lehetővé teszi a Maillard-reakciót; kiváló karamellizálás.
Természetes tapadásgátló: a serpenyő progresszív fűszerezése, minél többet használják, annál kevésbé ragad.
Szegecses csík farok: nem levehető.
Francia hajlítás: könnyű kezelhetőség és ergonomikus markolat.
Tipp: kevés zsírral előmelegítjük.
Fűszerezés első használatkor.
Karbantartás: máztalanítani, forró vízzel öblíteni, szárítani és enyhén olajozni. Tárolja száraz helyen.
Ne használjon mosogatószert és ne tegye mosogatógépbe.
Minden hőforrás, beleértve az indukciót is.
A Maillard-reakció egy kémiai folyamat, amely akkor következik be, amikor a cukrok vagy a szénhidrátok reagálnak az aminosavakkal vagy fehérjékkel magas hőmérsékleten.
Ez a reakció a hőkezelés során, például sütés, pörkölés, grillezés vagy pirítás során gyakran jelentkezik, és felelős az ételek jellegzetes ízéért, színéért és illatáért.