Sószóró, sötét, 10 cm, Paso, de Buyer

4 748 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

A sötétbarna fa sószórót több okból is ajánljuk:

  1. Elegáns megjelenés: A sötétbarna fa sokak számára elegáns és stílusos megjelenést kölcsönözhet a konyhai kiegészítőknek. A sötétbarna fa szép kontrasztot alkothat a világosabb konyhai felületekkel vagy más színekkel.
  2. Univerzális összeillés: A sötétbarna fa színe általában jól illeszkedik más konyhai eszközökkel és berendezési tárgyakkal, így könnyen beilleszthető a meglévő konyhai dekorba.
  3. Időtállóság: A fa általában időtálló anyag, amely hosszú élettartammal rendelkezik, különösen, ha megfelelően karbantartják. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon élvezhetjük a fa sószóró szépségét és funkcionalitását.
  4. Természetes megjelenés: A fa egy természetes anyag, így az ilyen sószórók környezetbarát alternatívát jelenthetnek azoknak, akik szeretnék minimalizálni a műanyag vagy más szintetikus anyagok használatát a konyhában.
  5. Variációk gazdagsága: A fa sokféle fajtája és színárnyalata létezik, így számos lehetőség közül választhatunk annak érdekében, hogy megtaláljuk a konyhánkhoz leginkább illő világos, vagy akár sötétbarna fa sószórót.

1 készleten

12 darab rendelés esetén ingyenes szállítás, pl. 6 db tányér, 6 db pohár
kattints a választékért: 12 darabtól ingyenes szállítás
Várható kiszállítás: 2024. július 18.
Cikkszám: R-BY-M340.100202