Öntöttvas lábas zománc bevonattal, ovális, 5,2 l, 33,5×26,5×11,5 cm

Original price was: 39 395 Ft.Current price is: 37 819 Ft.

Megtakarítás: 1 576 Ft

Az aktuális akciós ár a legalacsonyabb árunk az elmúlt időszakban
Aktuális kedvezmény: 4%
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Ingyenes szállítás!

Miért is az öntöttvas lábas?

Az öntöttvas lábosok népszerűségét számos tényező magyarázza:

Jó hőeloszlás: Az öntöttvas kiváló hővezető anyag, amely egyenletesen osztja el a hőt az egész lábosban. Ez segít abban, hogy az étel egyenletesen süljön vagy főjön, és elkerülhetővé teszi a hot spotok kialakulását.

Tartósság: Az öntöttvas lábosok rendkívül tartósak és ellenállóak, és hosszú élettartamot biztosítanak. Jól bírják a nagy hőt, az ütéseket és a karcokat, így hosszú távon kiváló befektetést jelentenek.

Felhasználás sokoldalúsága: Az öntöttvas lábosok alkalmasak szinte minden főzési módszerhez, beleértve a sütést, párolást, pirítást, és akár a sütőben való használatot is. Ezek a lábosok általában bármilyen hőforráshoz (gáz, elektromos, indukciós) használhatók.

Íz javítása: Az öntöttvas hőtároló képessége javíthatja az ételek ízét és aromáját. Az idő múlásával az öntöttvas lábosok általában egyre jobban szezonálódnak, ami tovább növeli az ételek ízét.

Egyszerű tisztíthatóság: Bár az öntöttvas lábosok általában nem mosogatógépben moshatók, könnyen tisztíthatók kézzel. A megfelelő tisztítás és karbantartás hosszú élettartamot biztosíthat.

1 készleten

Ingyenes szállítás
kattints a választékért: 1 darabtól ingyenes szállítás
Várható kiszállítás: 2024. július 26.
Cikkszám: Sz-W-3541335
Kategória: