Hope Praliné Öntőforma – Polikarbonát, Gerasi Anna Tervezése
Ez a polikarbonát pralinéforma Gerasi Anna egyedi, elegáns tervezését képviseli. A forma gondosan kialakított mintái lehetővé teszik, hogy bármelyik édességkészítő egyedi és kifinomult pralinékat alkosson. A polikarbonát anyag biztosítja a tökéletes hővezetést és az egyenletes pralinékészítést.
Jellemzők:
- Anyag: Polikarbonát
- Tervező: Gerasi Anna
- Cél: Pralinék készítéséhez ideális forma
- Specifikációk:
- Forma: Hope praliné minta
- Anyag: Polikarbonát
- Tisztítás: Mosogatógépben mosható, tartós és könnyen kezelhető
Keresőcímkék: praliné öntőforma, Hope praliné forma, polikarbonát pralinéforma, Gerasi Anna tervezése, pralinéforma
Az olasz Martellato a piacon elérhető legjobb minőségű alapanyagból, Olaszországban gyártja csokoládé polikarbonát öntőformáit. Az alapanyag minősége nemcsak a termék tartósságát befolyásolja, hanem a csokoládé fényességéért is felelős. A Martellato polikarbonát formák rendeltetésszerű használat esetén akár 25 évig is használhatóak, mosogatógépben moshatóak és mélyhűtőbe is tehetőek. Felületük tökéletesen sima és egyenletes, ennek köszönhetően a csokoládé felülete is tökéletesen sima lesz. A formában lévő apró pici lyukacskák révén a kész csokoládé vagy figura könnyedén kifordítható (nem alakul ki vákuum). A polikarbonát formák belső felülete precízen kidolgozott és részletes mintákat tartalmaz, amelyek átadják a bonbonoknak egyedülálló és csodálatos megjelenésüket.
Anna Gerasi a 2022-es olasz csokoládémester, és a World Chocolate Master 4. helyezettje, az egyetlen nő, aki bejutott a döntőbe.